Dragi naši..

 

Konačno je došlo vrijeme kada se ponovo možemo družiti i vježbati u Plejsu.

Hvala svima vama koji ste vježbali s nama On line i pratili nas putem društvenih mreža. Vi koji to niste bili u mogućnosti ili ste čekali satove u Plejsu, dočekali ste trenutak kada opet krećemo sa live praksom te se nadamo da ste i vi na neki način održavali formu i dobro raspoloženje.

Period iza nas je unio dosta promjena u našim životima pa su se tako određene dogodile i u Plejsu.

Uz ponešto izmjenjen raspored, manji broj grupa i termina te određene mjere kojih se moramo pridržavati, krećemo sa radom u ponedjeljak 18.05. Odlična vijest za vas je da smo otvoreni CIJELO LJETO. Kako su godišnji odmori morali biti iskorišteni s obzirom na pandemiju te će neki od vas ljeto provesti u Zagrebu, moći ćete vježbati sa nama. Veselimo se neprekidnom druženju.

Raspored je na našim stranicama i kao takav će ostati nepromjenjen dok se god ne pojavi potreba za dodatnim satovima.

Maksimalan broj polaznika po grupi je 10 osoba dok je pauza između satova 15minuta.

Svoje treninge i satove i dalje rezervirate putem Studio Naut aplikacije. Ono što trebate je javiti nam se prije dolaska kako bi vam deaktivirali stari paket ili pokrenuli novi kako bi mogli rezervirati svoj termin.

Također nastavljamo sa MULTISPORT programom tako svi vi koji ste korisnici Multisport kartice slobodno možete nastaviti sa vježbanjem već od ponedjeljka.

Svi vi koji imate uplaćene on line članarine možete nastaviti vježbati On line sve do 08.06. putem facebook grupe Home edition. Tada ćemo vidjeti da li ćemo ostati prisutni u On line varijanti ili ne. Ako vam vrijedi On line članarina a voljeli biste krenuti sa vježbanjem u Plejsu slobodno dođite te uz određenu nadoplatu nastavite s praksom u Plejsu.

Za sve dodatne upite i nejasnoće slobodno nas kontaktirajte putem maila ili sms-a.

Vidimo se na prostirkama

 

Vaš Plejs

 

Instagram