Dragi naši vježbači….

Veselimo se obavijestiti vas da je nova sezona u Plejsu počela već ovaj tjedan. Krenuli smo sa svim satovima koji će biti dio rasporeda kroz cijelu godinu, nadamo se.
Vjerujemo da ste se odmorili i proveli ljeto mirno i puno manje dinamično u odnosu na prvu polovicu godine. Drago nam je što je dio vas vježbao sa nama u Plejsu i On line cijelo ljeto. U tome smo posebno uživali.

Evo par info što vas čeka i kako ćemo se družiti.

MJERE I OPREZ

Kako je pandemija i dalje prisutna mi smo se odlučili za sljedeće (ležernije) mjere:
* smanjili smo broj polaznika u grupi na max 10
* oprati ruke prilikom dolaska i odlaska
* dezinficirati prostirku nakon prakse
* redovito zračimo i klimatiziramo prostor
* ako primjetite simptome bolesti ostati kod kuće

Na vama ostaje da li ćete dolaziti u Plejs ili ne. 🙂

.

ON LINE praksa

Kako je situacija s virusom i dalje prisutna, razumijemo da neki od vas i dalje ostaju sa nama ON line. Mi ćemo i dalje na tjednoj bazi za vas objaviti nekoliko satova različitog intenziteta kako bi svi bili zadovoljni. Donacija (upad) u našu facebook HOME EDITION  grupu je 200kn te ju možete uplatiti putem našeg računa (podaci na webu).
Sa vama su ON LINE Jelena, Ines, Tina, MIrela i Antonela.
Uživajte:)
.

STUDIO NAUT I booking

Svoje satove i dalje rezervirajte putem SN aplikacije redovito i na vrijeme.
Grupne treninge rezervirate i otkazujete najmanje 2h prije početka sata inače će se računati kao da ste bili na satu tj. aplikacija vam neće dati da rezervirate sat.
Treninge na Reformeru je potrebno rezervirati i otkazati namjanje 24 ranije.

.

REFORMERI

Kiki, Tina i Mirela su i dalje sa vama. Uskoro dobivaju i pojačanje. jer nam dolazi Ivana Karić, iskusna i nekima već poznata trenerica. Veselimo se njenom dolasku već kroz koji tjedan.
Sa našim curkama možete vježbati kao i dosada u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, po dvoje polaznika uz prethodnu rezervaciju naravno.
S Mirelom možete u određenim terminima vježbati isključivo i Jogu na reformeru što je novost te u ranim jutarnjim terminima prije odlaska na posao već od 7h ujutro.
Također možete sa nama dogovoriti i FIKSNE termine kako bi uvijek bili na spravama kada to poželite, sigurni da vam netko drugi neće preuzeti baš taj termin.
Mjesta se već sada lijepo popunjavaju tako da požurite s rezervacijama.
.

JOGA I SHALA

Joga. Naša primarna djelatost i naša ljubav.
U dvorani smo sa vama svaki dan u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima također.
Vježbamo sve stilove pod vodstvom naših cura prema rasporedu na web stranici. Raspored će biti fiksan uz eventualno pokoju grupu  više ako se pojavi potreba.
Martina nažalost neko vrijeme neće voditi u Plejsu jer seli u Ljubljanu tako da će ju Vlatka i Mirela zamjeniti.  Nadamo se Martininom brzom povratku.
Ines će također povremeno voditi vikendom i na ponekom satu kroz tjedan dok će njene vinyase preuzeti Jelena većinom a Mirela ponekad srijedom.
Uživajte na satovima.

TRE, MASAŽE I GESTALT PSIHOTERAPIJA  su i dalje dio naše ponude tako sve info možete dobiti u Plejsu i nadopuniti svoju praksu i rad na sebi.

Ako imate bilo kakvih ptanja tu smo za vas i nadamo se da se vidimo u našem potkrovlju već idući tjedan.

Instagram