Za sve vas koji se odlučite vježbati na Reformerima ili na grupnim satovima joge, ovdje stoje upute kako do rezervacije. Potrebno je downloadati StudioNaut aplikaciju pute Google play trgovine.

Zatim otvorite račun te pronađite naš Yoga Plejs centar. Prihvaćanjem pravila korištenja te pritiskom na tipku „Postani član“ ( tu opciju vam nudi kada ćete htjeti bookirati prvi sat gdje će pritom pisati da nemate dostupnih paketa) sistem vas učitava i mi vam možemo dodati određeni broj sati.  Za ove korake potrebno je odvojiti minutu / dvije i od tada je na nama da vam odobravamo željene pakete kako vi uplaćujete članarinu iz mjeseca u mjesec.

Ova aplikacija je puno praktičnija i vama i nama u smislu bezpotrebne komunikacije vezano za rezervaciju termina jer to radite sami te u svakom trenutku možete vidjeti broj preostalih sati koje imate, kada vam ističe članarina, tko vodi koji sat…itd.

U slučaju rezervacije satova reformera potrebno se prijaviti tj.odjaviti 24h ranije dok se na satove joge u Yoga Plejsu u Savskoj ulici prijavljujete i odjavljujete 5h ranije.

!NAPOMENA! Ako imate Iphone, potrebno je otvoriti računa na web stranici StudioNaut a tek onda skinuti aplikaciju i ulogirati se.

Veselimo se susretu

 

 

 

 

Instagram