Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Dragi naši..

Želimo vam sve najbolje u novoj godini. Neka vam buda mirna i sretna te prepuna lijepih trenutaka i odnosa. Želimo vam puno zdravlja te dobrih i  pozitivnih promjena kako bi se osjećali još bolje. Želimo i Vama i nama još puno  sati zajedničke prakse te ćemo se iz tog razloga potruditi biti tu za vas, profesionallni, veseli, empatični i nasmijani kao i dosada.

U narednim  mjesecima ćemo se družiti na redovnim satovima joge i reformera, meditirati, „nidrati“, održavati gostujuće radionice te rasti svatko na svoj način.

Novost je:

*MINDFULNES SAVJETOVANJE  u društvu naše Tine benc, edukantice gestalt psihoterapije koje si možete priuštiti prije ili nakona sata joge te zaokružiti svoj dolazak ovdje u jednu divnu cjelinu.

*PRIVATNI SATOVI  S MIRELOM – svake subote u jutarnjim satima možete vježbati s Mirelom na privatnim satovima joge, pilatesa ili funkcionalnog treninga.  Sve što trebate je sa Mirelom na vrijeme rezervirati svoje mjesto.  Ako se pokaže potreba i vi osjetite dosljednost i potrebu za redovnim satima, tada to može postati vaš fiksni termin. Treninge možete plaćati po dolasku (150kn) ili kroz određeni paket po dogovoru. Kontakt: 091/785 4140

 

 

I dalje se prijavljujte na satove putem aplikacije, dolazite na vrijeme i ne ustručavajte se pitati nas sve što vas zanima. Članarine možete zamrznuti max tjedan dana uz prethodnu najavu.

 

Vaš Yoga Plejs

See you  on mat.

 

Facebook
Facebook
Instagram