Dolaskom ljeta u Plejsu se neće puno toga promijeniti osim skraćenog rasporeda te još par sitnica.
Naime od idućeg tjedan krećemo raditi po ljetnom rasporedu koji će se još dodatno promjeniti u 8.mjesecu. Tako da pratite raspored na našoj web stranici i bookirajte se putem StudioNauta kako ne bi bilo zabune prilkom dolaska u Plejsu vezano za termine.

**Na našoj ON LINE platformi putem Facebook grupe Yoga Plejs HOME EDITION možete vježbati i dalje uz određenu mjesečnu kotizaciju s obzirom da ćemo tjedno odvoditi za vas 4-5 svježih satova većinom pod vodstvom Mirele ( ostali učitelji moraju malo odmoriti), što iz morskog što iz šumsog ambijenta:) – raspored on line satova te ostale info na webu pod ON LINE vježbanje u Plejsu.

Vaše redovne članarine u Plejsu “zamrzavamo” za vrijeme trajanja vaših godišnjih odmora tako da ne brinite, satovi vam neće propasti ako uplatitie članarinu ovih tjedana. Vaši krediti su vam vidljivi u aplikaciji tako da ste informirani u svako doba vezano za broj preostalih dolazaka.

Igrajte našu nagradnu igru, iskoristite ljetne akcije i pakete te mantrajte sa nama u trenucima kada svim srcem želite mir i harmoniju za sva bića koja vas okružuju.

Om Om Om
Sarvesham Svastir Bhavatu
Sarvesham Shantir Bhavatu
Sarvesham Poornam Bhavatu
Sarvesham Mangalam Bhavatu
Om, Shanti, Shanti, Shanti

Uživajte u ljetu zajedno sa nama i uđite u novu sezonu svježi i poletni.

stay tuned

 

Instagram