THAI MASAŽA

Masaže

Thai masaža je kombinacija pritisaka (akupresure) i istezanja (različitih vrsta i intenziteta), te rada na energetskim linijama. Radi se bez ulja na prostirci na podu, a primatelj je odjeven u ugodnu odjecu koja ne sprijecava pokret. Svaka masaža koncipirana je pojedinačno za svakog primatelja ovisno o njegovom/njezinom zdravstvenom i fizičkom stanju ili ograničenjima.

Thai masaža je vrlo opuštajuća, ali prema potrebi može biti i terapeutska, bilo da je u pitanju fizički problem ili stres, odnosno njegove posljedice.

Sportska masaža je vrlo korisna za sve koji se bave sportom, aktivno ili rekreativno, ali i za sve one koji se bave intenzivnim fizičkim radom jer je usmjerena na pripremu tijela za predstojeći napor ili pak za oporavak od napora, ovisno o tome kada se i kako radi. Brza je i energična u usporedbi s ostalim masažama, a također uključuje i istezanja.

Klasična masaža je masaža čije opće djelovanje dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode. Može se podijeliti na smirujuću i energizirajuću, ovisno o tempu i snazi pritiska.

U svim navedenim masažama koriste se različite tehnike i pristupi, ali sve imaju isti cilj, a taj je opustiti ili energizirati, ovisno o potrebama i stanju tijela, te dovesti tijelo u ravnotežu i ublažiti ili ukloniti posljedice stresa.

O Hrvoju

Hrvoje se godinama  kroz razne sportske aktivnosti bavi radom na tijelu.
Susrevši se prije 5 godina s Thai masažom iskusio je, njemu do tada nov, način cjelovitog i blagotvornog djelovanja na tijelo ali istovremeno i um.

U njemu se stvorila želja i odluka da što bolje upozna i nauči tu divnu vještinu. Učeći sve više i pohadjajući brojne radionice i seminare kod svojih učitelja Valentine Kraljev, Davora Habera, Boba Haddada .. i ulazeći sve više i dalje u Thai, sve mu je jasnije postajalo da je to cjeloživotno učenje i rad na sebi.
A to i jest ono što ga, izmedju ostalog, čini toliko privlačnim i lijepim. Širina i sve mogućnosti učenja i dobrobiti koje pruža, i primatelju, ali istovremeno i davatelju.

Kroz praksu nastoji ljudima prenijeti to svoje iskustvo i učiniti da se osjećaju bolje.
To mu je želja i namjera koje nastoji ostvariti ne samo kroz Thai masažu već i ostale tehnike koje prakticira, poput sportske i klasične masaže. Jer pristup je uvijek isti, a to je dobra namjera i želja da se na kraju čovjek osjeća bolje, samo se tehnike kojima to nastojimo postići razlikuju ovisno o vrsti masaže koju primjenjujemo.

Hrvoje Laktić

Cjenik

Thai 90 min                    250,00 kn

Thai 120 min                  300,00 kn

Sportska 60 min            180,00 kn

Sportska 90 min             240,00 kn

Sportska 120 min          300,00 kn

Klasična 60 min             150,00 kn

HL specijal 75 min         200,00 kn

Leđa vrat,glava 45 min 120,00 kn

Leđa 30 min                   100,00 kn

 

*Paketi

Paket 3 Thai masaže 90 min   600,00 kn

Paket 3 Thai masaže 120 min 750,00 kn

Paket 3 HL 75 min          500,00 kn

 

*masaže iz paketa uplaćuju se odjednom i moraju se iskoristiti unutar 30  dana od dana uplate

Kontakt: 091/ 2006867

 

 

Facebook
Facebook
Instagram