BODY BALANCE

BODY BALANCE

Kalo bi vaša tjelovježba postala što cjelovitija i kvalitetnija,osmislili smo program pod nazivom Body balance.
Spoj statičkih i dinamičkih pilates položaja koji prvenstveno terapijski djeluju na vašu kralježnicu i zglobove, ppomoći će vam da nestanu bolovi u području trupa i zdjelice.
Yoga asane i vježbe istezanja djeluju na vašu flexibilnost i pokretljivost te stvaraju savršenu fuziju sa pilates položajima te vježbama snage koje su također dio fizičkog aspekta ovog sata.

Vježbe yoge u kojima morate balansirati na jednoj nozi ili rukama, daju tijelu stabilnost te smiruju vaš um. One su poput zrcala koje poručuju raspršenoj energiji da se mora vratiti kući. Balansi izgledaju vrlo statično, no iznutra su veoma dinamični i zahtjevni. Dok pokušavamo balansirati osjećamo djelovanje unutarnjih sila koje nas žele izbaciti iz ravnoteže. Također, izvođenje balansa zahtjeva fizičku prilagodljivost. Moramo biti koncentrirani i svjesni što se događa u tijelu da bismo se mogli prilagođavati. Istovremeno iz tla crpimo snagu održavajući fizičku stabilnost te tako stvaramo i onu unutarnju.
Kada uđemo u neki balansirajući položaj i tamo ostanemo mirno dišući, u sebi možemo osjetiti duboki osjećaj mira i intenzivne svjesnosti.
Upravo osvještavanjem i koncentracijom dolazimo do dijela sata gdje ćemo stišati um te kroz vježbe disanja, kratke meditacije i tehnike opuštanja dovesti tijelo u potpuni balans.
Ovaj sat je najmjenjeni kako početnicima tako i naprednijim vježbaćima. All welcome….
Facebook
Facebook
Instagram