"Yoga Plejs"
je maleni intiman yoga studio u gradu Zagrebu.


YOGA PLEJS je intiman yoga centar u Cvjetnom naselju, u blizini Savske ulice. Postojimo od 2011.g. i bili smo smješteni na Vrbiku. Kako smo se širili i povećavali broj svojih vjernih članova, neizbježna je bila i potreba za većim prostorom.
Yoga Plejs je mjesto namijenjeno svima koji žele produbiti svoje znanje o yogi i kako ju živjeti. Razni stilovi yoge obogaćeni su raznim tehnikama disanja, vođenim meditacijama, radionicama, gostovanjima raznih učitelja i dodatnim edukacijama. Nudimo vam i progressive pilates satove za poboljšanje cijelokupnog stanja organizma te Yogilates kao kombinaciju yoge i pilatesa.
Uz prijemni dio, prostranu i svijetlu Shalu/prostoriju za vježbanje, svlačionice te osiguran parking, nudimo i razne vrste masaža koje si možete priuštiti prije ili nakon sata, neovisno o vašoj praksi.
Kapacitet prostorije za vježbanje je do 15 polaznika tako da radimo u doista intimnoj atmosferi s naglaskom na potrebe svakog pojedinca. Osigurali smo sve što Vam je potrebno za pravi yoga sat a to uključuje prostirke, blokove, remene, jastuke i naravno ugodnu atmosferu uz zvukove opuštajuće ambijentalne i tradicionalne glazbe.
Za sva dodatna pitanja tu su naši certificirani učitelji koji uvijek imaju dovoljno strpljenja i ljubavi da Vam sve potanko objasne uz šalicu čaja i keksiće koji vas čekaju nakon sata. Opustite se i odvojite vrijeme za sebe...sve što Vas čeka vani neće nigdje pobjeći.

Vidimo se u našem plejsu....

Facebook
Facebook
Instagram