KIDS yoga

Djeca će kroz igru, na zabavan i kreativan način učiti prilagođene joga položaje ali i razne akrobatske elemente, okušati se u acro jogi, plesati, pjevati i još mnogo toga, a sve s ciljem razvoja fleksibilnosti i ravnoteže, kao i koordinacije pokreta djeteta te jačanja mišića kralježnice, ali i cijelog tijela. Djecu se potiče na izražavanje kreativnosti kroz crtanje, izmišljanje priča te izmišljanje vlastitih joga položaja čime postaju svjesniji vlastitog tijela.
Na kraju sata slijedi maštovito vođeno opuštanje poput putovanja u svemir ili u morske dubine te prakticiranje tehnika disanja kako bi naučili umiriti um i tijelo. Vježbe disanja i opuštanja pomažu djetetu u koncentraciji i osvještavanju sebe, što pridonosi emotivnoj i psihičkoj stabilnosti djeteta.

Uzrast grupe: 6-10god.

Voditeljica programa:
Silvia Ostrež – Integral Vinyasa yoga učiteljica, 200-satni program završila u Sangha Om yoga školi te certificirana učiteljica joge za djecu po završetku Yoga & Kids teacher training programa u GaiaYoga školi. Certifikati su međunarodno priznati pri Yoga Alliance i International Yoga Federation – krovnim regulativnim organizacijama u svijetu joge. Bavila se i plesom, akrobatikom, acro jogom tako da satove Kids joge obogaćuje uvođenjem svih naučenih vještina u stvaranju pokreta, ali prilagođenih za djecu.