Drage naše trudnice, buduće majke i one koje to već jeste…

Kako su razdoblje trudnoće i babinja prepuni emocija i promjena a kasnije uloga majčinstva intenzivna i puna slatkih izazova, pripremili smo vam ovu edukativnu i “eteričnu” radionicu.

1—Na početku radionice provesti ćemo vas kroz set vježbi iz pPilatesa sa naglaskom na diastazu kao čestu pojavu kod trudnica i rodilja

2—-Zatim ćemo vas na na “mirišljav, ” jednostavan i praktičan način upoznati sa upotrebom visokokvalitetnih Young living eteričnih ulja i njihovih proizvoda koje možete svakodnevno koristiti u svom domu kako za sebe tako i za svoju bebu . Svi su savjeti i upute vezano za primjenu Young Living eteričnih vrlo su praktični i sigurni te ih svakodnevno možete primjenjivati.

3—–Joga asane,  tehnike disanja i opuštajuća meditacija čekaju vas u zadnjem dijelu ovog predavanja kao i dodatna pitanja.

Kroz sva tri segmenta naglasak stavljamo na simptome poput: zatvorenih kukova, napetih mišića, anksioznosti, depresije, diastazis recti,  mučnine, nesanice, oticanja stopala, grčeva, ubode insekta, rast zubića, prehlade itd…

Također ćemo vam pokazati kako možete masirati svoje bebe  i mališane i olakšati im razne simptome ćemu se posebno veselimo.

 **Na samom kraju guštamo u finim sokićima by Voće i povrće svemoguće, poklonima (testeri Young living ulja) i nagradnoj igri u kojoj dijelimo dvije mjesečne članarine za vježbanje u StudijuTao i YogaPlejsu.

***Predavanje i vježbe namjenjeni su svima, bez obzira da li ste već vježbali ili ne te koliko dobro poznajete svijet eteričnih ulja. Bitne su volja i želja da živite zdravo, da se dobro osjećate te očistite svoje tijelo primjenom ulja i ostalih suplemenata.

Radionicu vode:  Lana Plahutar (prof.kKneziologije, Pilates i reformer instruktor)

                              Mirela Čavajda (Experienced joga teacher TT 600h)

Prijave na:            lana@studiotao.hr, mob: 091 251 6456

                              mirela@yogaplejs.com, mob: 091 785 4140

Predavanje je BESPLATNO!!                               

Vrijeme i mjesto održavanja radionice:

Subota, 9.11.2019., 10:00-12:00h, StudioTao, Gotalovečka2.

 

 

 

Facebook
Facebook
Instagram