2019…Nova godina u Plejsu

Dragi naši vježbači..

Zakoračili smo u Novu godinu te se veselimo novim izazovima.

Nadamo se da ste se odmorili, napapali te time osigurali dovoljno motivacije i snage za nastavak vaše joga prakse.

Kod nas se nije ništa puno promjeniloJ. Pokrenuli smo jedan „novi“ sat,  ukinuli jedan „stari“ jer Nova godina nalaže i određene promjene.

Mirela nam se vratila te ćete se s njom moći družiti na Restorative joga satovima, Prenatalnoj jogi i Body balance satovima.

Restorative jogu moći ćete prakticirati srijedom u 18h te prolaziti vježbe kojima ćete otpustiti napetosti u vratu i ramenima, mišićima uzduž kralježnice, opustiti um i tijelo te kroz dah potaknuti protok energije (prane) u tijelu. Vježbe su terapeutske i opuštajuće te pomažu pri otklanjanju bolova u tijelu. Potrebne prijave.

Jelena nam se također vratila te ponovo vodi svoje ABC satove.

Ukinuli smo Jogu za kralježnicu srijedom i popodnevni Mysore sat srijedom zbog trenutnog nedovoljnog interesa ali to se vrlo lako može promjeniti ovisno o vašim afinitetima.

Tina, Martina, Antonela i Ines vas vode na svojim redovnim satovima tako da uživajte i dalje vježbajući vinyasu i Ashtangu te Mindful slow flow.

Novitet su također Masteclass satovi u trajanju od dva sata svaku prvu nedjelju u mjesecu pod vodstvom naše Antonele.

U veljači ponovo možete prisustvovati radionici Blaža Bertoncelja koji je vrhunski stručnjak za Joga terapiju ( uskoro više info na webu).

I dalje nam možete donositi svoje pročitane knjige za koje mislite da bi pronašle mjesto na našim policama.

Veselimo se druženju i vježbanju sa vama u novoj godini prepunoj novih izazova i namjera te nagradnih igara i akcija. Svaki mjesec možete osvojiti poneku nagradnu, besplatne satove ili mjesečne članarine.

 

Vidimo se na prostirci.

Facebook
Facebook
Instagram