Reformeri & YOGA na reformerima

Bez obzira na komercijalizaciju pilatesa kao programa koji je dostupan u svakom fitness centru iz susjedstva, brojna znanstvena istraživanja iz dana u dan potvrđuju kako je certificirani pilates sustav vježbi na spravama, siguran i djelotvoran u jačanju najdubljeg sloja lumbalno-zdjelične regije, postizanju mišićnog balansa, istovremenom snaženju i istezanju mišića te ispravljanju deformacija kralježnice.

Otac pilates metode – Joseph Pilates, idejno je osmislio sustav vježbi na spravama koje su se originalno zvale “Universal Reformer”, kako bi pomogle u procesu napretka u vježbanju pilatesa na prostirci.

Prednost vježbanja na reformeru je i angažiranost cjelokupne muskulature tijela s fokusom na duboke posturalne mišiće, čime se postiže mobilnost i stabilnost kralježnice te stabilnost zdjelice i ramenog obruča.

Reformer nudi širok spektar certificiranih pilates vježbi s obzirom na različite sposobnosti kao i zdravstveno stanje klijenata. Stoga ne čudi što ga uz rekreativce prakticiraju brojne osobe iz svijeta profesionalnog sporta kako bi poboljšale svoje sportske rezultate te klijenti s raznim povredama lokomotornog sustava kako bi ublažili ili ispravili razne deformacije i imali kvalitetniji život.

!!!Uza sve ovo kod nas u Plejsu  možete probati i Vinyasa yogu na reformerima, koja postaje sve popularniji oblik tjelovježbe u svijetu!!!

Isprobajte reformer trening i ubrzo uočite napredak bez obzira u kojem se inicijalnom stanju nalazite.

Prijave na: mirela@yogaplejs.com       Cjenik: www.yogaplejs.com

Za članove Plejsa: probni sat – 80kn

 

Facebook
Facebook
Instagram