Novosti u rujnu i novi raspored

S početkom nove sezone u Plejs dovodimo određene super-friške promjene. Kao što znate Ivana i Hrvoje su već sa nama te ponudu Plejsa obogaćuju divnom aromaterapijom i uljnim tretmanima te Thai i sportskim masažama. Uskoro više info i na našim web stranicama.

Što se tiče samog rasporeda uvodimo neke sitnije promjene te poneko osvježenje. Ashtanga satove preuzimaju Antonela Horvat i Martina Briški, dvije iskusne jogine koje će vam svojom dugogodišnjom praksom, educiranošću i iskustvom  dati nove uvide vezano za Ashtanga vinyasa sustav.

Utorkom uvodimo MOOn sequence, jedan divan polagani stil pod vodstvom Martine Briški koja 2016. postaje i autorizirana učiteljica Moon Sequence serija, nakon pohađanja Vinyasa Krama Level II TT-a sa Matthewom Sweeneyem (Ubud, Bali).

Naša Tina će vas voditi kroz Mindful i Metta meditacije petkom čemu se posebno veselimo te Mindful slow flow satove ponedjeljkom i petkom.

Karma satovi nedjeljom odražavati će se jednom mjesečno dok su  Body Balance pod vodstvom Diane pomaknuti u nešto raniji termin.

Raspored za novu sezonu:

Facebook
Facebook
Instagram