PARTNER JOGA – TERAPEUTSKO LETENJE I OSNOVE AKRO JOGE

U prvom dijelu radionice zagrijati ćemo se uz Partner jogu. Vrlo zabavan i dinamičan način vježbanja. Princip Partner joge je prilika da se istraži i razvije vjestina vježbanja u dvoje te se na taj način tradicionalna praksa joge proširuje u područje odnosa, povezanosti s drugima i njihovom energijom. Asane se izvode u dvoje, simultano i u fizičkom kontaktu sa partnerom. Ovakav način vježbanja na fizičkom planu dovodi do dubljeg, stabilnijeg i pravilnijeg izvođenja položaja. Partner nas podržava i tako nam daje oslonac. Fizički kontakt ima opuštajuće djelovanje na živčani sustav te se brze opuštamo i prepuštamo vježbanju, te ono postaje učinkovitije i puno intenzivnije. Partner jogu možemo gledati i kao konstantnu međusobnu asistenciju.

U drugom dijelu ćemo raditi terapeutsko letenje i osnove akro joge.

Terapeutsko letenje je masaža i istezanje u obrnutom položaju. Djeluje kao i inverzije. Srce se odmara, veći je dotok krvi prema mozgu, kralježnica se prirodno izdužuje, a um se oslobađa od tenzije i stresa.

Akrobatsko letenje podrazumijeva izvođenje različitih položaja i figura u zraku, tj. na partnerovim nogama i rukama.

Dobrodosli su svi koji imaju osnovno znanje joge. Nije nužno  imati partnera za vježbanje da bi prisustvovali – mi ćemo se za to pobrinuti.

Dobrodošli ste svi, početnike i oni malo iskusniji vježbaći.

Broj mjesta: OGRANIČEN      prijave na: antonelah@gmail.com       Donacija: 80,00kn

 

Facebook
Facebook
Instagram