UVODNI MINDFULNESS SAT

Svakog petka (18:15 – 19:15) dobrodošli ste sjediti  (a ponekada stajati, ležati ili hodati ) sa našom Tinom na satovima vođene Mindfulness meditacije.

Zajedno ćete kroz njen posebno mekan pristup razvijati vještinu otvorene prisutnosti sa cijelokupnim životnim iskustvom, kakvim god se pokazuje u danom trenutku. Prakticirat ćete mindfulness kao vještinu svakodnevnog življenja, neodvojivu od vaše formalne prakse u studiju ili doma.

Učit ćete biti prijatelj sa dahom i sa tijelom upoznavajući ga kroz razne tjelesne senzacije, biti prijatelj sa umom promatrajući misaone procese i mentalna stanja i prepoznavati emocije i gledati kako i gdje se manifestiraju.

Uz Mindfulness meditaciju prakticirat ćete i Metta i Karuna meditacije (metta=bezuvjetna ljubav, karuna=suosjećanje) te na taj način hrabriti i snažiti vaše srce.

Da bi mogli pratiti sadržaje i dolaziti petkom potrebno je proći Uvodni Mindfulness sat koji će se održavati subotom, jednom u mjesecu.

Sve satove, uvodne i redovne petkom, vodit će naša Tina (mindful yin/yang yoga učiteljica), a prilozi će biti na bazi donacija.

Doniranje je dio naše prakse velikodušnosti i suosjećanja koje pomaže ne samo onima kojima smo dali već i nama samima. Iz tog razloga, prilikom davanja donacije najbitnije je voditi se osjećajem osobnog zadovoljstva sa time kada i koliko dajemo .

Metta

Vaš Plejs

 

Facebook
Facebook
Instagram