Animal Flow vještina  je pažljivo dizajniran program pokreta u čijoj osnovi su nauka i pokret. To je spoj nekoliko ‘bodyweight’ disciplina – yoga, breakdancing, gimnastika, borilačke vještine te hand balancing. Izvodi se na tlu, u osnovi bez rekvizita. Program je VRLO prilagodljiv, za sve uzraste i nivoe kondicije.
Dodjite poboljšati svoju fleksibilnost, stabilnost, mobilnost, snagu, izdržljivost, kondiciju, sve uz jedan zabavan i kreativan vid vježbanja.

Šta ponijeti / obući – lagana sportska odjeća, koja ne sputava (npr.kao za Yogu) i po mogućnosti bosi (alternativa – čarape).
Možete ponijeti nešto i za užinu, voće / suho voće …

Voditeljica:
Mirjana Stojanović
L1 i L2 certificirani Animal Flow instruktor
Magistar sportskih znanosti
Nakon dugogodišnje plivačke karijere upisuje DIF u Novom Sadu, a kasnije i poslijediplomske studije. Autor je nekoliko naučnih radova iz područja gojaznosti i fizičke aktivnosti.
Povreda kralježnice je bila prekretnica u načinu i shvaćanju fižičke aktivnosti. Upoznavanje sa Animal Flow-om stvara sasvim novi oblik vidjenja zdravog načina života i pokreta – ponovno učenje kako se kretati bezbolno i sigurno sa punim i svijesnim pokretom
Instagram: https://www.instagram.com/p/B65pdeqh5le/

Cijena: 220kn
Prijave: Obzirom da Mirjana dolazi iz Novog Sada, prijave su obavezne i primamo ih najkasnije do 1.02.2020. na valentinabenc@yahoo.co.uk (0917971106). Broj mjesta je ograničen (max 15)

 

Facebook
Facebook
Instagram