Dragi naši vježbači….

Sigurni smo da ste iskoristili ove ljetne mjesece za boravak u prirodi, kupanju u moru te za odmor na sve moguće načine. Mi jesmo, te smo tako napunjenih baterija malo osvježili Plejs za vas.  U skoro istoj postavi veselimo se ponovom druženju sa vama dijeleći nova iskustva te potičući vaš napredak.

Svaki dan nam se možete pridružiti na jutarnjim satovima Ashtange, Prenatalne joge te Joge za kralježnicu dok nam se u popodnevnim satima možete pridružiti u tri različite grupe ovisno o stilu joge koji želite prakticirati ( Vinyasa joga, Ashtanga, Mindful Yin, Restorative ili Abc joga).

Pilates i funkcionalne treninge te treninge JOGE NA REFORMERIMA odrađivati ćete sa Kristinom, Tinom i Mirelom koje vas spremno čekaju svaki dan u terminima od 7-11 te poslijepodne od 17-22h. Treninzi se kao i dosada moraju rezervirati i otkazivati na vrijeme s obzirom na prirodu treninga ( individualni i poluindividuani).

I dalje posebno naglašavamo da su mjesta u grupi ograničena ( do 15 polaznika) tako da rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Naglašavamo i potičemo:

* dolaske na satove 5-10minuta ranije kako bi se  miru raskomotili i smjestili u shalu ili na reformer bez ometanja ostalih polaznika. Molimo vas NE ZVONITI nakon početka sata.

*plaćanje članarine na vrijeme ( do isteka datuma te prilikom preuzimanja nove kartice) kako bi zaobišli neugodnosti).

*“ZAMRZAVANJE“ članarine prije vašeg odsustva. Retroaktivno pruduživanje članarina nećemo uvažavati. Članarinu možete zamrznuti na period od maksimalno tjedan dana.

*ostavljanje članske kartice na evidenciju PRIJE SATOVA!!!

*dolaženje u svoje grupe prema dogovoru s obzirom na ograničeni broj mjesta u grupama.

*održavanje potrebne tijelesne higijene.

*tišinu u prostorima Plejsa ( posebno hodnika) zbog održavanja Aromaterapijskih i TRE tretmana kod naših Ivane i Darka.

*savjetovanje kod naših učitelja prije i poslije satova ako imate bilo kakvih pitanja i nejasnoća vezano za vašu praksu. Tu smo za vas, spremni odgovoriti na sva pitanja.

*uživanje u našim keksićima i čajevima prije i nakon satova.

 

!!!AKCIJA U RUJNU!!!

Svima vama koji se odlučite postati dio Plejs-a u mjesecu rujnu darujemo 10% popusta na članarinu koju odaberete. Ovaj se popust odnosi samo na vas NOVE članove koji nikada niste vježbali kod nas.

 

DANI OTVORENIH VRATA** 02.09.-08.09.

Dragi naši….

Pridružite nam se na vježbanju na oglednim satovima u tjednu od 02.09. – 08.09.

Ako ste novi polaznik možete isprobati sve satove po rasporedu i upoznati sve naše učitelje. Osjetiti razliku između raznih stilova te ambijent u našem potkrovlju.
Prijave nisu potrebne. Dovoljno je doći na željeni sat sukladno razini vaše spremnosti (vidjeti raspored i intenzitet grupa).

Ako se odlučite ostati sa nama, formalosti slijede nakon upoznavanja i prvih dojmova.

Veselimo se vašem dolasku i druženju na prostirci.

 

Vidimo se na prostirci!!

 

Facebook
Facebook
Instagram