SRCE JOGE

Što je yoga? Yoga je ljubav. Yoga je sjedinjenje žensko-muškog principa u unutarnji mir i moć prirodnog stanja kroz snagu primanja i participacije.

Srce yoge duboka je, relaksirajuća i osobna praksa yoge koja dolazi iz duge linije izvornih učitelja yoge –  Sri Krishnamacharye, T.K.V. Desikachara i U.G. Krishnamurtija te Marka Whitwella.

Temelj Srca yoge je princip da se yoga mora prilagođavati promjenjivim potrebama pojedinca kako bi imala svoj terapeutski učinak. Srce yoge je izvorna yoga prilagođena potrebama svakog pojedinca. Tada je yoga beskrajni zagrljaj uma i cijelog tijela, vječna moć, čista inteligencija i neizreciva ljepota sklada postojanja ovdje i sada.

Cilj Srca Yoge je da svaki novi učenik dobije yogu koja je individualno prilagođena toj osobi kroz ispravno korištenje daha u asani, razumijevanje odnosa asane i pranayame, te odnosa  asane /pranayame i meditacije te yoge sa samim životom.

Na radionici ćemo kroz princip vinyase istražiti intimnost daha, povezati se sa svojim tijelom i kroz duboko opuštanje utonuti u samo srce yoge.

Nataša Bijelić je certificirana yoga učiteljica koja yogu živi i proučava posljednjih 20 godina s različitim učiteljima (Mark Whitwell,  Jadranko Miklec, Sandra Đidara Bianco, Tom Richter, Maharishi Swami Dev Murti, Domagoj Orlić, Lara Speroni i Seane Corn između ostalih). Završila je više različitih škola, seminara i radionica joge od kojih posebno ističe Gaia Yoga (2015.) i Heart of Yoga (2019.) škole za yoga učitelje.

Preporučena donacija: 100 Kn         Prijave obavezne na mail: mirela@yogaplejs.com

Facebook
Facebook
Instagram